Restaurang branschen med inriktning på rawfood, vegankost. Hotellbranchen. Friskvårds utbildningar och kostrådgivare. Föreläsningar om friskvård. Catering verksamhet. Workshops, kurser med matlagning. Bedriva kursgård med möjlighet till övernattning. Matlagning och odlingskurser av grönsaker och solros, bovete Inköp och försäljning av industrimaskiner och matvaror såsom grönsaker, nötter och fröer till verksamheten och därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 319 | 530 | 490 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 68 | -14 | 129 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 68 | -14 | 129 |
Årets resultat (tkr) | 29 | 5 | 41 |
Summa tillgångar (tkr) | 302 | 315 | 442 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 319 | 530 | 490 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 68 | -14 | 129 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 68 | -14 | 129 |
Årets resultat (tkr) | 29 | 5 | 41 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 113 | 191 | 269 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 189 | 124 | 173 |
Tillgångar (tkr) | 302 | 315 | 442 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 127 | 99 | 94 |
Obeskattade reserver (tkr) | 91 | 59 | 79 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 84 | 157 | 269 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 302 | 315 | 442 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 319 | 530 | 490 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.3% | -2.6% | 26.3% |
Soliditet | 63.8% | 44.9% | 34.1% |
Kassalikviditet | 225.0% | 79.0% | 64.3% |
Restaurang branschen med inriktning på rawfood, vegankost. Hotellbranchen. Friskvårds utbildningar och kostrådgivare. Föreläsningar om friskvård. Catering verksamhet. Workshops, kurser med matlagning. Bedriva kursgård med möjlighet till övernattning. Matlagning och odlingskurser av grönsaker och solros, bovete Inköp och försäljning av industrimaskiner och matvaror såsom grönsaker, nötter och fröer till verksamheten och därmed förenlig verksamhet.